Filosofi

Filosofi er i seg selv en egen type praksis i yoga. Det er en personlig bevisstgjøringsprosess som gir nye perspektiver på virkeligheten og en fordypelse av andre typer praksis i yoga.

Asana

Asana er praksis av yogaposisjoner. Noen av de viktigste elementene i en asanapraksis er mentalt fokus, observasjon av pusten gjennom integrasjon av pust og bevegelse, og kjennskap til kroppen gjennom repetisjon av øvelser. Over tid vil asanapraksis skape balanse, styrke og fleksibilitet ikke bare i kroppen, men også i sinnet.

Chanting

Chanting er resitasjon av sanskrit tekster. Det er en øvelse i konsentrasjon og fokus på samme måte som meditasjon. Chanting innebærer også repetisjon av korte setninger eller mantra hvor det blir lagt vekt på lyd og vibrasjon. Dette er en praksis som er mer subtil enn asana, men som vil fordype og berike forståelsen av yoga.

Meditasjon

Meditasjon er en av de aller beste metodene vi kjenner til for å bringe harmoni og balanse til kropp og sinn. Det er en mental prosess som gir rom for et nytt perspektiv på ens egen indre verden, en opplevelse av ro i sinnet og gunstige fysiske endringer i kroppen.

Kurs og
workshops

Lyfia underviser både freelance og faste klasser i filosofi, chanting, yoga asana og meditasjon. Ta gjerne kontakt for kurs, workshops eller privatundervisning.

Filosofi

  • Hver tirsdag kl 18
  • Verkstedet, Inkognitogata 31
Mer info